e-poster modülümüz kapanmıştır.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Çalıştay'da görüşmek üzere...
Yazıya dökmenin yetersiz
kaldığı ya da son dakika
yaşanan durum ve soru(n)lar
için çalıştay kürsüsü
sizleri bekliyor.
 

Resmi büyütmek için tılayınız.

İNFEKSİYON DÜNYASI ÇALIŞTAYI KATILIM BURSU

20-23 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Söğütözü Ramada Plaza Otel'de, Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK anısına düzenlenecek olan İNFEKSİYON DÜNYASI ÇALIŞTAYI'na katılımcı sayımız 04 Mart 2014 tarihi itibarı ile 227 kayıt, 111 görevli (konuşmacı, e-poster sunucusu, oturum başkanı) şeklindedir. Bu katılımlara ilaveten 23 Mart 2014 günü gerçekleştirilecek olan "İnfeksiyon Hastalıklarının Ayaktan Tedavisi ve Profilaksi" programına +150 civarında aile hekiminin katılması beklenmektedir. Göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz.

Sağlanan desteklerle yaratılan artı değer, katılım için destek bulamayıp Organizasyon Komitesi'nden istekte bulunan 142 infeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzman ve asistanından 70 YENİ KATILIMCI İÇİN İNFEKSİYON DÜNYASI ÇALIŞTAYI'NA KATILIM BURSU vermemize imkan sağlamıştır.

Bu vesile ile hem Çalıştay'ın gerçekleştirilmesine, hem de katkılarından dolayı bu bursun verilmesine olanak sağlayan sponsorlarımıza mezuniyet sonrası eğitime verdikleri koşulsuz destekleri nedeniyle teşekkürlerimizi sunarız.

İNFEKSİYON DÜNYASI ÇALIŞTAYI
Düzenleme Kurulu ve Yürütücüleri


*Burs 20-21-22 Mart 2014 tarihleri için oturumlara katılım, katılım belgesi, çay-kahve molaları, öğle ve akşam yemeklerini kapsamaktadır.

*Transfer, ulaşım ve konaklama bursa dahil değildir.

Detaylı bilgi için ilknur@diamed98.com ve 0312 434 42 73 nolu telefon aracılığıyla İlknur Ölmez ile irtibata geçebilirsiniz.